„Dar din Dar se face Rai” – grupul în care femeile dăruiesc și primesc diverse cadouri

La finalul anului 2016, un grup mai neobișnuit a fost creat pe Facebook – rețeaua de socializare pe care își petrec timpul liber majoritatea tinerilor. În cadrul grupului, membrii înregistrați își fac reciproc daruri, scopul acestora fiind de a se surprinde plăcut. Grupul „Dar din dar se face Rai” a fost creat la inițiativa Cristinei Jorovlea-Roșca, o tânără mămică, aflată în concediul de maternitate.

Ador să fac oamenilor mici surprize. Stând acasă cu copiii și având mult timp liber la dispoziție, mi-a venit ideea de a crea un grup pe Facebook, care să adune alte persoane cu aceeași pasiune ca și a mea, persoane cărora le place să facă și să primească daruri”, a declarat Cristina pentru CultARTlife. 

La moment, din grup fac parte aproximativ 400 de persoane, care participă în cadrul mai multor proiecte inițiate de comun acord de către cei înregistrați.

Până acum am organizat 3 proiecte, căci noi așa le spunem: Dar din Dar se face Rai cu Moș Crăciun, Dar din Dar se face Rai de Sfântul Vasile și Ziua Îndrăgostiților. La moment,  lucrăm asupra unui proiect legat de ziua de naștere a fiecărui membru din grup, urmând apoi altul cu tematica zilei de 23 februarie și 8 martie”, spune Cristina Jorovlea-Roșca, fondatoarea grupului „Dar din Dar se face Rai”.

Doritorii de a face parte din grup, pot afla mai multe accesând ACEST link.

Anna Casian-Musteață