Începutul lunii februarie aduce Târgul locurilor de muncă. Află DETALII despre eveniment!

Pe data de 1 februarie este dat startul Târgului locurilor de muncă. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă în comun cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a municipiului Chișinău, desfășoară Târgul în cadrul celei de a XVI-a ediții a expoziției naționale „Fabricat în Moldova”.

La Târgul locurilor de muncă vor participa agenţi economici din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale cu oportunităţi de carieră pentru diferite categorii sociale: şomeri, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie.

În aceeași perioadă, va fi organizat și Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XI-a, cu genericul „Locuri de muncă din industria prelucrătoare”. Târgul virtual va fi disponibil pe platforma www.e-angajare.md și va întruni companii din industria prelucrătoare, astfel încât persoanele care caută un loc de muncă, vor avea posibilitatea de a alege jobul potrivit și de a aplica direct CV-ul pentru acesta.
Dacă ești în căutarea locului de muncă ideal, vino la Târgul locurilor de muncă și fă cunoștință cu oportunitățile oferite de agenții economici!

Mai multe detalii despre eveniment – AICI

Anna Casian-Musteață