Tendințe: Ce machiaj se poartă în 2017

Anul 2017 vine cu mari schimbări și în materie de machiaj. Astfel, se poartă rujurile mate, accentele negre în make-up sau cele cât mai colorate, rozul pal și un ten cât mai natural. Află din articolul de mai jos cum să te machiezi în anul 2017!

Machiajul în stil nude
Un machiaj în stil nude îți va scoate în evidență cele mai frumoase trăsături naturale ale feței. Un astfel de machiaj va ascunde întotdeauna micile imperfecțiuni, însă nimeni nu-l va observa pe fața ta. Te întrebi cum îl poți obține? Ai nevoie de fond de ten, o pudră cu textură ușoară, fard de obraz și un rimel negru!

Luciu pe pleoape
În acest an, pe pleoape se poartă auriul, bronzul și argintiul. Poți aplica fardurile strălucitoare atât pe pleoapa de jos a ochiului, cât și sub sprâncene, atunci când îți dorești un machiaj de seară.

Accente negre
Folosirea fardurilor de ochi de culoare neagră rămân în vogă în acest an. De asemenea, sunt la modă și liniișe de tuș indefinite. Dacă optezi pentru machiajul smokey eyes, trebuie să știi că nu mai e necesar să îți accentuiezi buzele. 

Rujuri în culori mate
Rujurile strălucitoare nu se mai poartă în 2017! Astfel, poți opta pentru rujuri colorate sau cât mai închise, însă în culori mate. Dacă alegi un astfel de ruj, renunță la accentuarea ochilor.

Privirea colorată
De cealaltă parte a naturaleții stă machiajul cât mai colorat, în nuanțele curcubeului. Deși pare că fardurile colorate sunt potrivite sezonului cald, totuși acestea dau viață oricărei ținute, indiferent de anotimp. Trebuie să știi că nimic nu este greșit atunci când simți că machiajul colorat te reprezintă.

Tu ce machiaj preferi?

Anna Casian-Musteață