Ești jurnalist sau studiezi în acest domeniu? Vino la „Forum Jurnalism” și află mai multe despre această profesie!

Pe data de 25 februarie, jurnaliștii din întreaga țară, studenții din acest domeniu, dar și doritorii de a afla mai multe despre această profesie, sunt invitați la „Forum Jurnalism”.

În cadrul evenimentului, vor împărtăși din experiența lor:

  • Dorin Galben - fost realizator/prezentator la AgroTV, reporter la ziarul „Timpul de dimineață”, realizator/prezentator la 10TV și deținătorul titlului onorific „Omul anului 2016” la categoria “Mass-Media”.
  • Ana Sîrbu - fost reporter la Unimedia, Jurnal TV și fost redactor-șef la Ziarul Avante, în prezent reporter la portalul de știri Agora.md, câștigătoare în „Topul Jurnaliștilor anului 2016”.
  • Daniela Beșliu - Co-fondator și redactor la ZUGO.md.
  • Dorina Cojocaru-Filipschi - Director General la Școala de Televiziune și fosta producătoare a emisiunii „Deșteptarea” la Jurnal TV.
  • Alți jurnaliști care vor vorbi despre experiențele meseriei pe care o practică. 
„Forum Jurnalism” este proiectul unor tineri ambițioși, care doresc să aducă un suflu nou în societate. Menit să informeze, să educe și să îi scoată din tiparele formale pe jurnaliștii din Republica Moldova, proiectul, aflat la început de drum, are ca scop final să adune la un loc personalitățile de după "cortina media": prezentatori TV, fondatori de portale și site-uri, ziariști, reporteri, producători, cei care au o experiență în spate și care vor veni să se destăinuie timp de cîteva ore. 

Într-o atmosferă degajată se vor împleti discuții pline de șiretlicuri și secrete direct de la jurnaliști profesioniști în domeniu. Acești își vor împărtăși din experiențe, vor vorbi despre riscurile dar și despre avantajele acestei meserii. 

Evenimentul va avea loc la data de 25 februarie între orele 15:00-19:00, în incinta  Summit Events. 

Prețul unui bilet este de 50 lei, iar banii adunați vor fi donați în scop caritabil. 

Mai multe detalii – AICI.

Anna Casian-Musteață