Universitatea Tehnică organizează concurs pentru elevii talentați! Participă și tu la „Tânărul Creator”!

În perioada 13 februarie – 15 aprilie 2017, Universitatea Tehnică din Moldova organizează concursul „Tânărul Creator”, dedicat elevilor talentați din țară. Aceștia își pot prezenta creațiile în domeniile „Creativitatea tehnică” şi „Creativitatea artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură”.

La concurs pot participa elevi ai claselor superioare, individual sau în echipă, reprezentată printr-un delegat împuternicit.

Lucrările în domeniile nominalizate (aparate, mecanisme, machete, scheme etc.) și descrierea acestora, împreună cu o fotografie 3×4 cm a competitorului și scrisoarea de recomandare semnată de directorul instituţiei, pot fi prezentate Comisiei de Admitere a UTM (mun. Chişinău, str. Studenţilor,9/9, bir.5-P3).

La 5 mai 2017, finaliştii concursului îşi vor prezenta personal lucrările în cadrul Expoziţiei „Creaţia deschide Universul”, desfășurate de UTM.

Învingătorii vor beneficia de facilități la înmatriculare  (conform prevederilor Regulamentului de admitere) și vor primi îndrumare și sfaturi utile de la profesorii UTM.

Pentru informații suplimentare apelați la 022-92-92-28 sau 022-23-51-85!

Anna Casian-Musteață