Idei de cadouri pentru 8 martie de la meșterii handmade autohtoni

În preajma sărbătorii de 8 martie cu toții suntem în căutarea celor mai frumoase cadouri pentru a le dărui femeilor dragi din viața noastră. Cu siguranță, nu există un cadou mai frumos decât o vorbă bună și un zâmbet venit din inimă. Pentru că obișnuim să dăruim mai mult decât atât, echipa CultARTlife îți propune azi câteva idei de cadouri pe care le poți achiziționa de la meșterii hanmdade din țara noastră.

Bijuterii handmade de la Idream
Pentru că femeilor le plac bijuteriile, îți sugerăm să alegi cele mai frumoase bijuterii confecționate manual de la IDream. Meșterița Cristina Kiffa realizează bijuterii din cele mai diverse materiale, utilizând diferite tehnici handmade. Pentru a-i vedea lucrările și a alege un cadou potrivit pentru femeia dragă, vizitează-i pagina IDream!  


Decorațiuni croșetate de la Mains D'or
Dacă femeile dragi ție apreciază lucrările croșetate, avem o veste bună! De la Mains D'or poți achiziționa decorațiuni croșetate și brodate, fie că este vorba despre un tablou, mărțișoare, păturele, fețe de masă sau articole vestimentare. Lucrările confecționate de Valentina Șelaru, le poți vedea și admira pe pagina MainsD'or.  


Flori cu surprize de la Alina Roșca
Ce fel de sărbătoare fără ceva dulce? Pentru a îndulci ziua femeilor din viața ta, dăruiește-le un buchet de flori cu surprize, meșterit de Alina Roșca. Tot la ea vei găsi și felicitări confecționate cu această ocazie, dar și multe alte decorațiuni frumoase. Dacă vrei să-i vezi lucrările, vizitează-i pagina A.R. Handmade.  


Coliere de la Cio-co style
Coliere deosebite poți dărui femeilor dragi ție. Le găsești la Ciocanu Corina, cea care meșterește cele mai deosebite coliere în tehnica soutache. Pe pagina acesteia – Cio-co style – vei admira și cerceii, brățările, dar și celelalte decorațiuni confecționate cu multă dăruire. Cu siguranță aici vei găsi ceva și pe placul tău! 


Burtici pictate pentru femeile însărcinate
Dacă ai în familie o rudă care e în așteptarea unui bebeluș, nu ezita să-i faci un cadou deosebit – o pictură pe burtică și o ședință foto. Pictura o poate realiza Elena, o iubitoare de frumos, creație și lucruri deosebite. Mai multe imagini cu burtici pictate găsești pe pagina sa M-Zzik.  


Cărți senzoriale de la Tik Tak Book
Pentru că și bebelușii-fetițe merită să fie răsfățate, îți propunem să le dăruiești cărți senzoriale. Recomandate de la 6 luni, aceste cărți vor colora zilele bebelușului, ajutându-l să descopere lumea într-un mod interactiv. Cele mai frumoase și deosebite cărți senzoriale, confecționate de Doina Cernavca, le găsești pe pagina Tik Tak Book.  


Dacă ai găsit cadourile potrivite pentru femeile dragi ție, cumpără-le, împachetează-le frumos și dăruiește-le de 8 martie din toată inima!

Anna Casian-Musteață