În luna aprilie la Chișinău va fi marcată „Ziua Faptelor bune 2017”

Pe data de 2 aprilie 2017,  A.O. „Serviciu pentru Pace”, în parteneriat cu „Centrul Republican de Voluntariat”, organizează „Ziua faptelor bune în Moldova”, informează Regional.md.


„Ziua faptelor bune" este o mișcare globală care unește oameni care fac sau tind a face fapte bune. Această zi a fost organizată pentru prima oară în anul 2007, de către o femeie de afaceri, filantropa Shari Arison și organizația non-profit ”„uah Tova”, care este membru al „Arison Family Foundation Ted Foundation”, filială filantropică a companiei „Arison Group”.

De la nașterea sa, în 2007, această a devenit o tradiție anuală de fapte bune, care a crescut de la 7.000 de participanți în Israel, la aproape un milion în 2015, la nivel mondial. În 2011 proiectul a devenit unul internațional și sa desfășurat în 10 orașe din întreaga lume, inclusiv în multe orașe din Statele Unite ale Americii. În 2012, proiectul sa extins în Europa, unde în parteneriat cu ”MTV Global”, s-a lansat o campanie promo de șase săptămâni pe site-urile și posturile de televiziune, ce au adunat o audiență de peste 24 de milioane de oameni din întreaga lume.

La Chișinău, „Ziua Faptelor bune” va fi organizată pe data de 2 aprilie, la Volunteer Center RVC. Intrarea este liberă pentru toți doritorii!

Mai multe detalii despre eveniment – AICI.


Sursa - Regional.md