De Florii, meșterii populari își dau întâlnire la „Târgul de Paște la Artico”!

Pe data de 9 aprilie, zeci de meșteri populari își vor expune lucrările în cadrul „Târgului de Paște la Artico” - un eveniment plin de culoare, muzică, bucate alese și multă voie bună!

„Acest iarmaroc Prepascal este oportunitatea fiecăruia de a simți tradiția în suflet, ce vă oferă șansa de a vă intensifica acest sentiment plăcut și unic!”, anunță organizatorii.

Astfel, cei prezenți la târg, vor avea ocazia de a aprecia truda și iscusința a zeci de meșteri populari, care vin să-și etaleze operele lor de artă și, în același timp, să achiziționeze obiecte de artizanat, ceramică, accesorii, elemente de decor, articole vestimentare, varietăți de creații culinare ș.a. De asemenea, vizitatorii vor putea participa în cadrul Atelierelor de creație, oferite de meșteri iscusiți, precum: încondeierea ouălor, confecționarea coronițelor, felicitări, etc., creând, astfel, un cadou original pentru cei dragi. 

La „Târgul de Paște la Artico” ansambluri folclorice din republică și din municipiu  vor aduce spiritul sfânt al sărbătorilor, prin cântece și tradiții strămoșești.

Nu va lipsi nici tombola cu premii, organizată de către meșterii participanți la expozițiile Târgului.

Evenimentul va avea loc la Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO, pe data de 9 aprilie, 2017, în Duminica Floriilor, între orele  11:00 – 16:00.

Sunt așteptați toți doritorii!

Mai multe detalii despre eveniment – AICI.

Anna Casian-Musteață