Ești din Chișinău? Dacă îți pasă de oraș, vino să „Sădim oxigen”!

Pe data de 8 aprilie, la Chișinău va avea loc acțiunea de înverzire a mediului, cu genericul „Sădim oxigen”. Peste 1000 de voluntari vor planta 5000 de puieți simultan în cele cinci sectoare din Capitală. 

Acțiunea de plantare va începe la ora 10:00 dimineaţa, iar organizatorii vor asigura puieţii, uneltele de lucru, apă potabilă, chipuiri şi mănuşi de grădinărit, precum și alte elemente logistice necesare.

La locul plantării, voluntarii vor fi asistaţi de echipa de organizare şi de către partenerii proiectului care îi vor instrui și îndruma pe parcursul zilei de plantări. 

„Sădim oxigen” în Chișinău este o lecție de educație, respect și responsabilitate față de mediu. Acțiunea este voluntară și drept scop implicarea elevilor, a instituțiilor publice și a altor actori comunitari cu scopul responsabilizării societății față de mediu.

„Dacă îți iubești orașul și îți pasă de mediul înconjurător, vezi locația unde se vor planta puieții în sectorul tău și vino pe 8 aprilie să înverzim împreună Chișinăul!”, îndeamnă organizatorii.

Pentru mai multe detalii despre eveniment – AICI.

Anna Casian-Musteață