„Povestea lui Cosmin” – cartea care va fi lansată la mijlocul acestei luni. Vino și tu la eveniment!

Pe data de 19 mai, Anastasia Popescu, mămica unui băiețel pe nume Cosmin și Aliona Bereghici, ilustratoare, invită părinții și copiii la o lansare de carte pentru cei mici - „Povestea lui Cosmin”. Această cărțulie este istorioara unui mic băiețel cu o mare ambiție și poftă de viață.

Pe blogul său, Anastasia Popescu povestește despre cum a luat naștere această carte, relatând: „Era toamna. Fiul meu dormea. Eu îi priveam genele lungi și răsucite și am șoptit „îți promit că într-o zi o să-ți scriu o carte, una cu povestea ta”. Tocmai în acel moment muza mea era prin preajmă și am am înșirat primele pagini ale cărții. Apoi au trecut zile, săptămâni și luni fără ca să mai scriu un cuvânt.

Într-o zi de iarnă când Cosmin dormea la amiază pierdeam timpul pe net și mă gândeam „dacă aș avea mai mult timp liber aș duce la bun sfârșit povestea”. În secunda următoare o prietenă îmi expediază pe messenger un articol semnat de scriitoarea Elisabet Gilbert. Ea povestea despre cum se plângea cândva că nu are suficient timp pentru scris. Bineînțeles și în cazul meu și în cazul ei astea erau doar scuze. Așa am revenit la povestioara care mă aștepta de câteva luni să îmi amintesc de ea. Până când și-a împlinit Cosmin somnul, cartea a fost terminată”.

În cadrul evenimentului, cei prezenți vor putea cumpăra cartea la un preț special, însoțită de un autograf din partea autoarei Anastasia Popescu.

Lansarea cărții pentru copii „Povestea lui Cosmin” va avea loc pe data de 19 mai, cu începere de la ora 16:00, în localul Zen (Lângă Delice D'ange).

Sunt așteptați toți părinții, însoțiți de pici, pentru a afla povestea lui Cosmin! Intrarea este liberă!

Mai multe detalii despre eveniment – AICI.

Anna Casian-Musteață