Prințesa Urbană, bloggerița cea mai citită din România, revine la Chișinău!

Pe data de 24 mai, sute de părinți se vor aduna în incinta Hotelului „Codru” din Capitală, pentru a asculta sfaturile celei mai citite bloggerițe de parenting din România, Prințesa Urbană. Invitată de Clubul Nostru, Ioana Chicet-Macoveiciuc va povesti din experința sa de mamă a doi copii, despre cum să ne educăm copiii cu dragoste și va oferi alte sfaturi utile de parenting.

Dacă îți dorești să vii și tu la acest eveniment, o vei cunoaște pe Prințesa Urbană și vei avea posibilitatea să afli de la ea cum face ca să le reușească pe toate, fiind femeia care inspiră, mămică a doi copii, autoare a trei cărți și una dintre cele mai solicitate prezențe la evenimentele de parenting din România.

De asemenea, vei avea ocazia să îți înnoiești biblioteca cu noua carte scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană) – „Băiețelul cu aripa de fluture”, care se va vinde la un super preț, cu autograf. Ioana este și autoarea cărților: „O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă” și „Te iubesc, orice-ai face!”.

Nu vor lipsi nici cadourile generoase de la partenerii evenimentului, pe care le poți câștiga chiar tu. Iar la final, vei putea face  fotografii cu invitata specială

Evenimentul va avea loc miercuri, 24 mai, Hotel „Codru”, cu începere de la ora 18:30, iar biletele pot fi cumpărate de pe itiket

Mai multe detalii – AICI
 
Sursa - Regional.md