Ziua Internațională a Familiei – distracție, premii, caritate, familii fericite

Pe data de 14 mai, un eveniment plin de emoții pozitive va avea loc în Parcul „Dendrarium” - Ziua Internațională a Familiei. 

În cadrul evenimentului, care va începe la ora 11..00, va avea loc târg de produse handmade, program distractiv cu animatorii de pe Planeta Clounella, tombolă cu premii și sesiune fotogratuită. 

Toți cei care vor dori să participe la tombola cu premii, vor trebui să procure tichete: 30 lei - 1 tichet de participare , 100 lei - 4 tichete / 25 lei tichetul, 200 lei - 10 tichete / 20 lei tichetul, iar banii adunați vor fi donați Ancăi, #FetițaCareVreaSăMeargă.

De asemenea, cei care doresc să petreacă frumos Ziua Internațională a Familiei sunt rugați să vină de acasă cu păturele sau covorașe, dar și să respecte dresscode-ulevenimentului, îmbrăcând haine de culoare albă.

La Ziua Internațională a Familiei, toate familiile vor avea ocazia de a face și o faptă bună, donând bani, haine, produse de îngrijire, etc, pentru mămicile din Centrul Maternal al cuplurilor mamă-copil și gravidelor „În brațele mamei" , al Misiunii Sociale "Diaconia". La eveniment vor fi 2 reprezentanți de la Misiunea Socială "Diaconia" care vor colecta aceste bunuri și le vor redirecționa la Centrul Maternal.

Familiile de astăzi sunt societatea de mîine! Investind acum în familie, vom culege rod în generația viitoare.  O zi, o sărbătoare în an care vrem să aibă ecou puternic în viitor. Familia ta sunt eroii principali. Va fi ziua în care totul este pentru tine și cei mai dragi sufletului tău!”, spun organizatorii despre acest frumos eveniment.

Vino și tu să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Familiei!

Mai multe detalii despre eveniment – AICI.

Anna Casian-Musteață