Festivalul Internațional „Nopțile Pianistice din Moldova – Marea Neagră” a ajuns la cea de-a XV-a ediție. Iată când va avea loc!

Alianța Franceză din Moldova și Ambasada Franței în Republica Moldova organizează, în perioada 21 iunie – 6 iulie, cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional „Nopțile Pianistice din Moldova – Marea Neagră”.

Ediția din acest an a „Nopților Pianistice” este dedicată celei de-a 25-a aniversări a Alianței Franceze din Moldova și va include 4 concerte la Filarmonica Națională, pe data de 21, 27 și 30 iunie, un concert la Muzeul Național de Arte (24 iunie) și un concert la Palatul Republicii din Tiraspol (6 iulie).

Biletele pentru concerte pot fi cumpărate la casele Filarmonicii (pentru concertele din 21, 27 si 30 iunie) și la casele Sălii cu Orga de Chișinău (pentru concertul din 24 iunie). Prețul unui bilet este de 50 MDL.

Lansat la inițiativa Alianței Franceze din Moldova, a Directorului Festivalului omonim din Aix en Provence (Franța) Michel Bourdoncle și a cunoscutului dirijor Valentin Doni, Festivalul se bucură în prezent de un succes și de o notorietate excelentă.

Varietatea programului, talentul și renumele artiștilor invitați, plasează această manifestație printre evenimentele majore de muzica clasică a anului în Republica Moldova.

Mai multe detalii despre Festivalul Internațional „Nopțile Pianistice din Moldova” – AICI.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu