La Chișinău va fi organizat Trodelmarkt — primul târg la care copiii vor fi mici vânzători

Dacă îți dorești să  petreci seara de duminică într-un mod deosebit, ia-ți familia și vino la Trodelmarkt – un eveniment pentru și cu familii. În cadrul acestuia, copiii își vor putea vinde jucăriile și cărțile, vor socializa și își vor cumpăra noi jucării.
 
Fiecare copil are jucării cu care nu se mai joacă și cărți pe care nu le mai citește. Însă, acestea ar putea bucura alți pici, în loc să adune praf sau să ocupe spațiu în dulap”, spun organizatorii.

Târgul copiilor oferă celor mici posibilitatea:

1. Să intre în rolul unor vânzători adevărați.
2.Să câștige bani pentru a procura ceea la ce visează.
3. Să învețe să aibă un comportament rațional și atent față de lucrurile sale. 

Evenimentul va avea loc duminică, 2 iulie, la ora 17:00, în parcul Valea Morilor (lacul Comsomolist), în partea dreaptă a Rotondei. 

Atât vizitatorii, cât și vânzătorii trebuie să aibă cu ei o pătură sau un covoraș, pe care să se odihnească, pălării și ochelari de soare, apă și gustări (la dorință).

Reguli și detalii de participare:

- Doar copiii și adolescenții, cu vârste cuprinse între 4-16 ani (cei mici vor avea nevoie de ajutorul părinților) vor purea fi vânzători.
- Spre vânzare se admit: jucării, cărți, articole de papetarie, CD-uri, accesorii, obiecte hand made. Acestea pot fi noi sau de mâna a doua (în stare bună).
- Este interzis să vindeți: încălțăminte, îmbrăcăminte (cu excepția accesoriilor mici), jucării noi cu scop evident de comerț.
- Vânzătorii trebuie să se înregistreze în baza formularului de AICI .
- Taxa pentru cheltuieli organizatorice (pentru vânzători) — 20 lei/familia.

Veniți în calitate de vânzător sau, pur și simplu, cumpărător! Atmosferă veselă, dispoziție bună, modalitate agreabilă de a petrece timpul — de toate acestea va avea parte fiecare participant!”, îndeamnă organizatorii evenimentului, Clubul Familiilor din Chișinău.
 
Mai multe detalii despre Trodelmarkt – AICI.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu