Pictorița Victoria Batin invită la expoziția „Artă pentru suflet”

Pe data de 29 iunie,  Victoria Batin organizează expoziția de pictură „Artă pentru suflet”. În cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea ocazia de a admira 15 dintre lucrările talentatei pictorițe, dar și de a le achiziționa. Mai mult chiar, aceștia vor putea face și un gest de caritate, donând pentru o mamă bolnavă, cu doi copii.

Exclusivitatea acestor lucrări este energia și aura pozitivă pe care o emană. Ele sunt pictate cu mare dragoste și dăruire de sine, cu pasiune și inspirație. Ca rezultat aceste tablouri te încarcă cu energie, îți bucura sufletul și te farmecă cu frumusețea lor. Ele atrag, incită, inspiră, și aduc infinită plăcere și satisfacție. Aceste tablouri pot aduce un curcubeu de emoții pozitive acelor cale le posedă făcându-i să se simtă fericiți și impliniţi admirând aceste lucrări”, spun organizatorii Friendly English School și SoulArt.

Doritorii de a petrece frumos o seară de joi, sunt așteptați la ora 18:30, în incinta Tucano Coffee Brasil, căci intrarea este liberă pentru toți iubitorii de artă.

Mai multe detalii despre eveniment – AICI. Lucrările Victoriei Batin, pot fi admirate AICI.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu