Sărbătorim împreună cea mai frumoasă duminică din an, în cadrul Festivalului ”Duminica Mare”!

Pe data de 4 iunie, în satul Domulgeni, raionul Florești, va avea loc o nouă ediție a Festivalului Turistic „DUMINICA MARE”.

Vizitatorii festivalului vor putea vizita Ograda țărănească (gastronomie tradițională), Târgul meșteșugarilor (ateliere), Expoziție de covoare basarabene, Florești, Universul copiilor.  Iubitorii de dans vor avea ocazia să se prindă în joc, într-un spectacol interactiv de dans popular „La JOC în sat”.

Marea surpriză artistică  va fi cunoscuta formație CATHARSIS.

Organizatorii evenimentului sunt Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural din Moldova și Primăria Domulgeni, r. Florești, în parteneriat cu Proiectul de Competitivitate din Moldova finanțat de Agenția, Statele Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Agenția Suedeză pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida), Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, Direcția Turism Tineret și Sport Florești, Domulterra, AQA, AGROSTOC.

Vă așteptăm începând cu ora 12:00, să sărbătorim împreună cea mai importantă zi de duminică din an!”, spun organizatorii. 

Deschiderea oficială a Festivalului va avea loc la  ora 14:00.

Mai multe detalii despre eveniment – AICI.

Intrarea este liberă pentru toți doritorii!

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu