„Sun Dă-i Fest” – expoziția de tehnologii eco. Iată când va avea loc!

Pe data de 25 iunie va avea loc cea de-a V-a ediție a „Sun Dă-i Fest” - un festival de muzică și expoziție de tehnologii eco. 

În cadrul evenimentului, cei rezenți vor avea ocazia de a vedea pe viu cum arată şi cum funcţionează turbinele eoliene, colectoarele solare, panourile fotovoltaice, pompele geotermale şi cazanele pe biomasă. De asemenea, vor cunoaşte istoriilor oamenilor ce îşi încălzesc casele cu energie geotermală şi din biomasă, ce au lumină în casă de la energia solară şi eoliană şi apă caldă datorită energiei soarelui.

Tinerii entuziaşti ai energiei eco îşi vor prezenta inovaţiile ce ne ajută să producem energie curată, să reducem consumul de energie şi, respectiv, sumele din facturi.

Din programul zilei nu va lipsi concertul live cu instrumente muzicale alimentate de la energia solară, care va fi susținut de trupele locale: The Glimpse, AmberTraps, Via Dacă, Sillage, Hi, Mum! și trupa suedeză Flat Foot.

Pentru copii va fi amenajată o curte mare cu diverse workshop-uri și jocuri, o junglă plină cu animale, pe care micuții vor trebui să le coloreze, un labirint din paie, vor avea loc show-uri științifice, iar cei ai activi și isteți copii vor primi și cadouri.

Iar părinții vor putea achiziționa  obecte de la  Yardsale-ul mare și zgomotos cu diversitate de meșteșuguri eco, vor putea lua parte la Gastro Teatrul organizat pentru cei flăminzi și curioși sau vor putea escalada un perete cu înălțimea de 7 metri.

Evenimentul va avea loc duminică, 25 iunie, cu începere de la orele 12:00, în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt.

Sunt așteptați toți doritorii! Intrarea este liberă!

Mai multe detalii despre „Sun Dă-i Fest” – AICI.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu