În luna septembrie va avea loc cel mai dulce festival – Regina Dulce!

Începutul toamnei aduce un nou festival, unul dulce de tot – „Regina Dulce”. Acesta va avea loc în centrul orașului Drochia, fiind organizat de către Consiliul Raional Drochia, Primăria orașului Drochia și Sudzuker Moldova.

„Anume în Drochia se produce cea mai mare cantitate de zahăr din întreaga țară, iar orașul Drochia merită să fie numit capitala dulce a Moldovei. La eveniment vom sărbători 60 de ani ai fabricii de zahăr din Drochia”, spun organizatorii.

Festivalul „Regina Dulce” va fi un adevărat festival al dulciurilor pentru întreaga familie. Copii se vor distra în zona amenajată pentru distracții unde vor avea loc masterclass-uri și vor avea parte de multe surprize, printre care cea mai gustoasă înghețată, cea mai dulce vată de zahăr și cei mai energici animatori. Participanții la festival vor putea să viziteze și împărăția Reginei. De asemenea, la „Regina Dulce” se va  coace cea mai mare plăcintă din sfeclă de zahăr cu mac.

De la festival nu va lipsi nici muzica bună. Mai mulți interpreți îndrăgiți de drochieni vor evolua pe scena festivalului, printre care Anișoara Puică, Vitalie Dani, Art Soyuz, Natalia Proca și Alex Calancea Band.

Evenimentul va avea loc pe data de 10 septembrie, cu începere de la ora 14:00.

Sunt așteptați toți doritorii!

Mai multe detalii despre festival – AICI

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu