Medicul pediatru Mihai Stratulat oferă o „Lecție deschisă pentru mame”

Pe data de 28 octombrie 2017, Clubul Nostru organizează o „Lecție deschisă pentru mame”, avându-l ca invitat pe medicul pediatru Mihai Stratulat. Astfel, mămicile dornice de a afla cum să trateze bolile copilăriei, dar și cum să-și îngrijească micuții în primii ani de viață, sunt așteptate la acest eveniment.

Timp de 3 ore vor avea ocazia de a afla răspunsuri la toate întrebările, de la unul dintre cei mai buni medici pediatri din țară. În cadrul „Lecției deschise pentru mame”, Mihai Stratulat va aborda cele mai actuale subiecte pentru toate vârstele copiilor – de la icter, colici și pneumonie la bebeluși, până la diversele afecțiuni care pot apărea și la copiii de 1-5 ani.

La sfârșitul evenimentului, toate mamele prezente vor participa la o tombolă cu premii frumoase și utile, atât pentru ele, cât și pentru copii.

Evenimentul este organizat de Clubul Nostru și va avea loc pe data de 28 octombrie, cu începere de la ora 11, în incinta La Provence Banquet Hall ,bd. Renașterii 12.

Costul unui bilet este de 150 lei, iar pe 27 octombrie și în ziua evenimentului, va costa 200 lei. Biletele pot fi procurate de pe iticket.md.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu