Happy Mama – un eveniment pentru gravide și mame

Te pregătești să devii mamă sau deja ești însărcinată și ai o sumedenie de întrebări despre ce se întâmplă în corpul tău și cum va fi la naștere? Pe 20 ianuarie vei primi răspuns la toate întrebările, în cadrul unui nou eveniment marca „Clubul Nostru”.

Speakerii evenimentului sunt 2 specialiști din cadrul Spitalului Internațional Medpark:
  • Maxim Calaraș este cunoscut publicului larg ca unul din cei mai buni ginecologi-obstretricieni din țara noastră. Este apreciat pentru profesionalism, dar și pentru susținerea oferită gravidelor atât în perioada sarcinii, cât și pe toată durata procesului de naștere. Este pozitiv și deschis, ceea ce-l face și mai iubit de către mămici!
  • Victoria Sîsoev este de specialitate medic – neonatolog. Mămicile au doar cuvinte de laudă despre doamna doctor, care emană dragoste și căldură pentru fiecare bebeluș. Este foarte bună în domeniu, fapt care o face și mai căutată de către tinerii părinți.
La eveniment speakerii vor aborda teme precum sarcina, nașterea și primii ani din viața unui bebeluș.

Pentru a participa la eveniment doritoarele pot cumpăra bilete de pe iTicket.md. Sunt disponibile doar 100 de bilete, pentru o mai mare calitate a evenimentului, dar și pentru oferirea posibilităților ca fiecare participantă să poată interacționa cu speakerii! Organizatorii au pregătit și surprize pentru tinerele mămici: la 3 bilete procurate, al 4 bilet gratuit, iar fiecare participantă va merge acasă cu daruri de la parteneri.

Mai multe detalii despre eveniment – AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu