„Doza de inspirație” – un eveniment pentru cei care vor să reușească în business

Pe data de 24 februarie, în cadrul proiectului Business Start, este organizat cel de-al doilea workshop – „Doza de inspirație”. Patru speakeri vor împărtăși cu cei prezenți secretele meseriei și își vor spune povestea.

Primul speaker este Iolanta Mura, una din cele mai cunoscute femei de afaceri de la noi. A condus cu succes compania „Bemol”, iar în prezent realizează o emisiune la un post privat de televiziune, unde discută cu invitații... tot despre business. 

Cel de-al doilea speaker al evenimentului este Boris Foca, Project Manager Paynet și CEO & Founder Pay&Save - primul proiect de cashback din Republica Moldova, elaborat prin outsourcing pentru o bancă comercială de la noi. Între 2012 și 2014 a fost Director regional la Novensys Corporation, compania care a implementat Rovinieta și cardul de sănătate în România și conceptul de vinietă în Republica Moldova. 

Al treilea speaker este Ana Platonov, femeie de afaceri care știe ce fel de business să lanseze și să gestioneze ca să aibă doar profit. De mai mult de un an Ana Platonov administrează Unofficial: Daria room - salonul de frumusețe care inspiră femeile și le oferă cele mai noi servicii de beauty.  Despre cât cheltuiesc femeile ca să arate bine și cum reușește să-și mențină afacerea ne va povesti Ana Platonov pe 24 februarie!

Al patrulea speaker este Sergiu Crețu, care la doar 32 de ani conduce Vitra, este pasionat de aviație, astfel a apărut proiectul Moldova la înălțime, dar și de călătorii, de unde revine mai inspirat și plin de noi forțe. Pe 23 februarie Sergiu Crețu ne va povesti despre cum le reușește pe toate.

Dacă și tu îți dorești să afli cum au reușit alți oameni de la noi să aibă succes în afacerile pe care le conduc, nu ezita să vii pe data de 24 februarie, între orele 14.00 – 17.30, la evenimentul „Doza de inspirație”, care va avea loc în incinta Banquet DeLuxe Vinoteca.

Detalii despre eveniment și bilete găsești AICI.

Anna Casian-Musteață


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu