A fost lansată Campania de binefacere „Dăruiește o speranță”. Iată despre ce e vorba!

Departamentul Social, Cultură și Sport al Ligii Tineretului din Moldova organizează Campania de binefacere „Dăruiește o speranță”. Aceasta a fost lansată cu scopul de a colecta lucruri pentru copiii cu dizabilități  din Republica Moldova și se desfășoară în perioada 22 martie – 30 aprilie. 

Oricine își dorește să aducă un zâmbet pe chipul copiilor de la Școala auxiliară nr 7, Școala auxiliară nr 6 (cu predare în limba rusă), Școala auxiliară internat nr 5, Complexul Pilot-Orfeu și Asociația Obștească „SOS AUTISM”, pot dona la Oficiul de bază a Ligii Tineretului din Moldova (ASEM, bloc C, sala 508). Se acceptă jocuri psihologice sau pentru dezvoltare, rechizite, cărți pentru copii. 

De asemenea, pentru a ajuta acești copii, Departamentul Social, Cultură și Sport al Ligii Tineretului din Moldova organizează și concursul „Talente fără limite”, în cadrul căruia copiii de la școlile sus-numite vor prezenta diverse numere artistice și își vor expune lucrările. Concursul va avea loc la data de 7 mai 2018, ora 17:00, în incinta Flarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”. În sala filarominicii va fi amplasată o boxă pentru colectare binevolă. Intrarea la eveniment la fi liberă.

Îndrumăm oameni cu inimă mare să ne ajute să colectăm jocuri pentru acești copii minunați. Ei au nevoie de susținerea noastră!”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook a Campaniei de binefacere „Dăruiește o speranță”.

Pentru detalii puteți suna la: 079341211 - Anna-Maria, 076757453 - Dana sau puteți lăsa un mesaj pe pagina oficială a Departamentului.

Mai multe detalii despre cele două evenimente găsiți pe pagina de Facebook „Dăruiește o speranță” și „Talent fără limite”.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu