Moaștele și Icoana Sfintei Matrona vor mai rămâne la Chișinău

Aflarea moaștelor și a icoanei Fericitei Matrona la Catedrala Mitropolitană, a fost prelungită pentru o perioadă de încă două săptămâni, până la data de 18 martie, anunță mitropolia.md.

Pelerini din toate colțurile țării, de la mic la mare, pășesc răbdători și smeriți pragul Catedralei pentru a se închina la cinstitele moaște și icoana Fericitei Matrona, spre a cere mijlocirea sa în fața Bunului și Atotputerniciului Dumnezeu.

Inițial, Sfințeniile au fost aduse spre închinare la Catedrala Mitropolitană, pentru o perioadă de două săptămâni, până la data de 4 martie. La cererea credincioșilor din diferite localități ale republicii, care din cauza condițiilor climaterice nefavorabile nu au reușit să ajungă la Chișinău, aflarea moaștelor și a icoanei Fericitei Matrona a fost prelungită pentru o perioadă de încă două săptămâni, până la data de 18 martie.

Îndemnăm credincioşii drept-măritori pentru a da împreună cinstirea cuvenită acestei bineplăcute Sfinte a lui Dumnezeu!”, se mai scrie în comunicatul Mitropoliei.

Anna Casian-Musteață
Sursa foto - mitropolia

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu