Eveniment de 1 iunie pentru copii: Tryudik – târg de carte și jucării

Clubul de Familie din Chișinău organizează pe data de 1 iunie –  de Ziua Internațională a Copiilor –  Tryudik (Trudelmark) –  singurul eveniment pentru familii din Chișinău, unde copiii nu cheltuiesc, ci câștigă bani! 

În cadrul acestui eveniment copiii își vor vinde cărțile și jucăriile pe care nu le mai folosesc. Astfel, ei contribuie la promovarea ideilor consumului ecologic și de prelungire a ciclului de viață al lucrurilor. Și, de asemenea, au posibilitate să se simtă mici antreprenori și să adune bani!

Pentru participare, trebuie să vă înregistrați AICI, iar în ziua evenimentului să achitați o taxă organizatorică: pentru cei care vin cu masa lor - 40 lei pentru fiecare copil-vânzător sau +20 de lei pentru chiria mesei, în cazul în care nu o aveți. Numărul de locuri este limitat, de aceea ar fi bine să vă înregistrați din timp!

Vârsta participanților este de 4-17 ani. Cei mici vin cu părinții lor, iar adolescenții pot participa fără însoțitor.

Copiii pot vinde: jucării și cărți folosite în stare bună sau noi (doar într-un singur exemplar), accesorii, papetărie, discuri, obiecte gadget, articole confecționate de copii. Nu se acceptă spre vânzare: haine, încălțăminte, lucruri stricate sau murdare.

Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, cu începere de la ora 10.30.

Sunt așteptați toți doritorii de a achiziționa jucării și cărți la un preț mic!

Pentru mai multe informații, sunați la 079-56-17-04 sau accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu