Festivalul – Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR”, ediţia 2018

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău în parteneriat cu Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Orchestra de muzică populară „FOLCLOR” şi Compania Publică TeleRadio Moldova organizează a doua etapă a Festivalului – Concurs Televizat Pentru Tinerii Interpreţi de Muzică Populară „Prezintă Orchestra FOLCLOR”, ediţia 2018. Evenimentul se va desfăşura pe data de 31 mai, 2018, ora 18.00, în Sala Mare a Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchievici” din Chişinău.

În cadrul celei de-a doua etape, vor evolua 7 concurenţi: 4 la categoria „Instrumentişti” şi 3 la categoria „Interpreţi”.

Ca de obicei, în partea a doua a concertului vor avea loc recitaluri de muzică ale unor artişti consacraţi şi cunoscuţi pe ambele maluri ale Prutului. În cadrul concertului de pe data de 31 mai, va evolua grupul vocal-folcloric „Doruri Muscelene” din România a cărui prezenţă este susţinută de ICR Chişinău.

Toţi concurenţii şi interpreţii vor beneficia de acompaniamentul Orchestrei de muzică populară „FOLCLOR”, condusă de maestrul Petre Neamţu.

Mai multe detalii pot fi găsite în regulamentul concursului afişat pe site-urile Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchievici” şi Companiei Publice TELERADIO-MOLDOVA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu