Max Korsh a susținut un concert de excepție la Chișinău

Sâmbătă, 9 iunie, în CIE Moldexpo, Pavilion2, a avut loc unul din cele mai fierbinți evenimente ale acestei veri – Max Korsh! Carizmaticul interpret din Belorusia, care a cucerit publicul prin hiturile sale îndrăznețe, a susținut un concert incendiar la Chișinău în cadrul turneului său! 

Maxim Korsh - un tip simplu, dintr-un oraș provincial, a reușit să-și facă cunoscute piesele prin multă ambiție și muncă, care, în scurt timp au ocupat locuri de frunte în topurile muzicale. „Мотылёк”, „Малый Повзрослел”, „Оптимист” - sunt doar câteva din hiturile care au adunat milioane de fani, iar acum a venit și la Chișinău să cucerească publicul nostru. 

Artistul a ieșit pe scenă la orele 20:30, însă fanii îl așteptau începând cu orele 16:00. Aceștia i-au cântat piesele în unison și au creat o atmosferă de-a dreptul excepțională înainte de concert. 

Sala a fost arhiplină, iar la eveniment au fost prezenți atât fani ai artistului de peste hotarele țării, peste 100 de fani din Odesa care nu au ezitat să piardă această „nebunie incendiară”, cât și  peste 2 mii de fani din Moldova. Publicul a cântat împreună cu artistul toate piesele, s-au stropit cu apă și au creat un adevărat show.


Evenimentul nu s-a lăsat fără surprize. Pentru a ridica la maxim buna dispoziție, cântărețul, împreună cu organizatorii, au aruncat în sală mingi, saltele și alte jucării gonflabile pentru apă, care au dat culoare acestei seri. 

Evenimentul a fost încheiat de către doi DJ de la noi, TERRA BLVCK și Andrew Kram. Terra Blvck s-a făcut remarcat prin colaborările sale și remix-urile făcute la track-urile DJ-ilor internaționali. Tânărul DJ se bucură de supportul DJ-ilor mondiali precum RL Grime, 4B, BAILO, Riot Ten, Carnage și mulți alții.

Andrew Kram a închis evenimentul cu un sound dinamic și sofisticat, care a făcut publicul rămas să danseze și să se bucure de fiecare moment din grandiosul concert. 


Reamintim că, Max Korsh a susținut primul său concert în Republica Moldova și a adunat un public de peste 2 mii de fani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu