“PICNIC au GUST” - picnic urban cu gust va avea loc în acest weekend!

În această duminică, cu începere de la ora 13.00, la Moldova Film va avea loc un nou YardSale cu genericul “PICNIC au GUST ”. 

Vizitatorii iarmarocului vor putea gusta din mâncăruri şi băuturi de la cele mai faine restaurante şi cei mai buni bucătari, vor putea achiziţiona daruri din cadrul expoziţiilor, vor participa la ateliere de creaţie, jocuri şi dansuri. Fetele vor afla secrete în cortul special amenajat pentru ele, iar băieţii vor bea bere, stand comod pe beanbags, în timp ce copiii se vor distra în zona kids.

“Este despre burgeri suculenți, legume proaspete, limonade și sangria rece. Este despre descălțarea sandalelor, tolănire pe iarbă, lansarea visurilor către cer și multe zâmbete adresate soarelui. Este despre împletirea coronițelor din flori de câmp, badminton și prinderea vântului în păr. Este despre fotografii cu familia și bârfe cu prietenii. Este despre un sentiment lipsit de griji și vară veșnică. Dorim să vă oferim toate acestea la Yard Sale, ediția “PICNIC au GUST”, chiar în mijlocul agitației urbane!”, spun organizatorii.

Intrarea la eveniment este de 50 de lei, iar copiii până la 10 ani au acces liber.

Vino şi tu la “PICNIC au GUST”  -  picnicul urban cu gust!

Mai multe detalii găseşti pe pagina oficială a evenimentului!

Anna Casian-Musteaţă

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu