Pentru prima dată la Bookfest Chișinău: Caravana cu Jocuri și echipa HappyColor

O nouă ediție a Salonului Internațional de carte Bookfest va avea loc la Chișinău. Acesta se va desfășura în perioada 29 august – 2 septembrie 2018, la CIE Moldexpo. Pentru prima oară la expoziție va ajunge și Caravana cu Jocuri, lansată de HappyColor.

Vă așteptăm aici să petrecem împreună cinci zile de poveste, în care veţi avea ocazia să testaţi o mulțime de jocuri pentru toate varstele si gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie”, spun membrii echipei HappyColor.

Activitățile sunt cu intrare liberă și se vor desfășura pe toată durata expoziției lângă standul HappyColor. La sfârșitul evenimentului, toți cei care fac parte din grupul „Caravana cu Jocuri Chișinău”, vor putea participa la o tombolă cu premii valoroase.

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de HappyColor împreună cu partenerii săi și are un singur scop: să meargă acolo unde e nevoie pentru a promova jocurile educative şi de societate, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut, dar în același timp stimulant, de petrecere a timpului liber.

Jocurile Caravanei sunt pentru toate vârstele şi pentru toate gusturile: jocuri de strategie, jocuri de memorie, de logică, jocuri de îndemânare şi de fantezie.

Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi care participă permanent la târguri si expoziţii internanţionale de profil, pentru a fi în contact cu ultimele noutăţi din domeniu. Din cadrul echipei mai fac parte voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu