Jurnalista Angela Brașoveanu lansează cartea „Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin”

Un eveniment de excepție va avea loc la Librăria din Centru, pe data de 27 septembrie. Jurnalista Angela Brașoveanu va lansa cartea „Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin”, realizată în parteneriat cu fotograful Roman Rybaleov, autorul imaginilor. 

Alături de Angela Brașoveanu vor mai participa: scriitoarea Maria Șleahtițchi, avocatul Oleg Efrim, folclorista Maria Mocanu și food bloggerul Alexandru Barbov. Suzana Popescu va fi cea care va face voie bună, iar Emilian Galaicu-Păun va modera evenimentul.

Angela BRAȘOVEANU este una dintre cele mai originale jurnaliste din Republica Moldova. Pe parcursul anilor, a editat mai multe reviste: Cartier-magazin, Revista cărților, Capitala-magazin, Punkt, remarcabile prin concept, stil, ironie și lipsa de teme tabu. A organizat, în 2006, Clubul hedoniștilor, primul club de degustări de vin din țară, care adună atât profesioniști ai domeniului, cât și amatori ce vor să cunoască mai mult. Din 2017 realizează emisiunea Egoist la TV8. Călătoriile, artele, oamenii, gastronomia și vinul au interesat-o întotdeauna, a scris despre toate, și, cu îngăduința stelelor, va mai scrie. 

Roman RYBALEOV este unul dintre cei mai buni fotografi din Republica Moldova. Absolvent al Academiei de Fotografie din Moscova, are mai multe premii naționale și internaționale, a fost numit în repetate rânduri, de către revistele locale, Fotograful Anului. Din 2009 a creat propria școală de fotografie (photoschool.md), care are deja peste o mie de absolvenți. Este pasionat de oameni și călătorii. A organizat, împreună cu școala, zeci de phototrip-uri atât prin Republica Moldova, cât și în diferite colțuri ale lumii, de unde au revenit întotdeauna cu capturi demne de reviste internaționale. 

Lansarea cărții „Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin” va avea loc joi, 27 septembrie, cu începere de la ora 18.15.

În ziua lansării, cartea se va vinde la un preț promoțional.

Sunt așteptați toți doritorii!

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială a evenimentului.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu