Începe Campania „Cadoul din cutia de pantofi”. Iată cum poți contribui și tu!

Pe data de 12 noiembrie, Asociația Obștească „Ajută un Om” organizează, pentru al patrulea an consecutiv, Campania Socială „Cadoul din cutia de pantofi”. Astfel, toți oamenii cu inimă bună sunt invitați să participe și să contribuie la aducerea zâmbetelor pe buzele copiilor mai triști. „Pentru că toți copiii trebuie să primească daruri. În special de Revelion!” este motto-ul campaniei. 

Ce trebuie să conțină „Cadoul din cutia de pantofi”?

Totul este foarte simplu: se ia o cutie de pantofi, se împachetează cu hârtie pentru cadouri, iar în cutie puteți pune tot ce poate aduce bucurie unui copil (de la nou născut până la 15 ani): rechizite școlare, jucării, obiecte de igienă personală (periuță/pastă de dinți, șampon, gel de duș), cărți, îmbrăcăminte (căciuliță, fular, mănuși, ciorapi colorați), dulciuri (biscuiți, napolitane, bomboane). Neapărat adăugați și o scrisoare pentru cel sau cea care va primi cadoul și nu uitați să lipiți pe cutie informație pentru organizatori, ca să știm cui să ducem cutia – de exemplu, „Pentru un băiețel de 8 ani, de la mine și fratele meu Dragoș”.

Și în acest an punctele oficiale de colectare a cutiilor cu cadouri vor fi cele 6 locații marca Oliva Restaurant și Tucano Coffee. Darurile pot fi aduse acolo până la 23 decembrie, ora 22.00.

Campania Națională „Cadoul din cutia de pantofi Moldova” este implementată în țara noastră de către Asociația Obștească „Ajută un Om”, al cărei director executiv este Doina Cernavca.

Mai multe detalii despre „Cadoul din cutia de pantofi” găsiți pe pagina oficială.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu