Psihosociologul francez Jacques Salomé vine la Chișinău. Acesta va lansa noua carte!

Cunoscutul psihosociolog francez Jacques Salomé vine la Chişinău pentru a lansa cea mai recenta carte a sa „Un strop de eternitate” , apărută la Editura „Curtea Veche”. Acesta se va afla pentru prima dată în Republica Moldova, iar cu această ocazie, pe data de 6 noiembrie, în incinta Universităţii de Stat, va avea o întâlnire cu studenţi şi profesori pe tematica visuri, dorinţe şi realizarea acestora.

În aceeaşi zi, la ora 18:00, la Summit Events, str. Tighina 49/3, va avea loc evenimentul de lansare a cărţii „Un strop de eternitate”. Evenimentul va cuprinde un atelier de relaţionare realizat de către Valeria Salomé, soţia autorului şi Cristina Elena Neguţ, senior trainer la Learning Ecosystem format în metoda E.S.P.E.R.E în primul grup din România. La fel, cititorii vor avea ocazia să adreseze întrebări și să primească autografe din partea autorului.

Intrarea este liberă pentru toți doritorii, însă pentru a participa la evenimentul de lansare a cărţii, este nevoie de o înregistrare în prealabil pe acest link: http://bit.ly/2ScL2Hp

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI.

Jacques Salomé este autorul cărților „Mami, tati, mă auziți?” și „Vorbește-mi, am atâtea să-ți spun”.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu