Interpretul Smiley vine la Chișinău de Ziua Îndrăgostiților!

După succesul extraordinar de acum un an, artistul care nu mai are nevoie de nicio prezentare - Omul Smiley - revine la Chișinău!

Smiley nu a încetat niciodată să-și surpindă publicul, oferindu-i muzică de calitate, colaborări îndrăznețe și pline de originalitate. Deci, pune un zâmbet pe față și notează-ți în calendar: joi, 14 februarie, ora 19:00, artistul urcă din nou pe scena Palatul Național "Nicolae Sulac" pentru a „Aprinde Scânteia” celor prezenți la un eveniment de senzație!

Chiar de Ziua Îndrăgostiților, artistul va canta cele mai îndrăgite piese din întreaga sa carieră solo pe note din prezent („De unde vii la ora asta?”, „Ce mă fac cu tine de azi?”, „Acasă”, „Vals” ș.a.), alături de hiturile noului album.

Evenimentul va surprinde complexitatea artistică pe care Smiley a dobândit-o în cei peste zece ani în care s-a aflat în diferite posturi, precum cea de interpret, compozitor, producător, om de televiziune sau actor, și promite o întâlnire de suflet plină de emoție și ritm!
Momentele vor fi spectaculoase, cu povești dincolo de muzică depășind orice așteptări. Se anunță un show extraordinar, cu jocuri de lumini și super producții video așa cum îi stă bine unuia din cei mai în vogă artiști din România.

Ne vedem la concertul care te va ține în picioare și te va face să strigi BIS, deci grăbește-te să-ți cumperi biletul, pentru că 95% dintre acestea sunt deja vândute!

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu