YardSale de Ziua Îndrăgostiților. Participă și tu!

În preajma  Zilei Îndrăgostiților, pe  data de 10 februarie, va avea loc un YardSale cu genericul „FEEL THE LOVE”. Organizatorii au pregătit pentru cei prezenți  un perete pentru declarații de dragoste, nunți tradiționale YardSale, zona de înfrumusețare pentru domnișoare, fete, femei și bunicuțe și Cortul cu secrete pentru fete și prezicerea viitorului în domeniul dragostei.

De asemenea, toți cei care vor veni la eveniment, vor putea achiziționa multe-multe cadouri pentru cei dragi: felicitări tematice, bijuterii handmade și de brand, haine, accesorii, elemente decorative, carnete drăguțe, jocuri, plante suculente și multe alte obiecte.

Iubitorii de dulce vor avea un food court întreg cu delicii, iar pe lângă aceasta vor fi multe băuturi calde, bere, gustări și șampanie!

Evenimentul va avea loc la Atrium, etajul 3, în aripa dreaptă! Costul unui bilet de intrare este de 50 de lei. Copiii până la 12 ani și pensionarii au intrare gratuită, ofertă valabilă și pentru domnișoarele care vor veni îmbrăcate în rochie de mireasă.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu