La Grădina Botanică din Chișinău va avea loc o Expoziție - târg de flori și grădinărit

Pe data de 26 octombrie 2019, în mijlocul toamnei, Grădina Botanică va găzdui o expoziție - târg, unde își v-a prezenta un șir de realizări. Evenimentul va oferi o gamă variată de plante ornamentale, care îmbogățesc grădinile și casele oamenilor în perioada de toamnă spre iarnă, plante medicinale, aromatice, condimentare, exotice, arbori și arbuști decorativi, suculenți, cactuși, compoziții, material săditor, semințe, precum și consultanță, sfaturi utile. Regina expoziției va fi crizantema.

Toți cei prezenți la eveniment vor putea procura meșteșugării populare, săpun natural, uleiuri volatile, biohumus, ghivece, accesorii, echipament de grădinărit, obiecte de artizanat.

Scenariul târgului de toamnă va cuprinde numere de dans vibrante, poezii și melodii tematice, care va crea o bună dispoziție.

Sunt invitaţi să participe la acest eveniment cu flori şi aranjamente florale, arbori și arbuști decorativi specifici toamnei, producătorii din toate regiunile țării. 

Activitatea de exponare și vânzare se va desfăşura în microexpoziția grădina de piatră „Rocariu”, în imediata apropiere de Intrarea Centrală de pe strada Grădinii Botanice.

Cererile de participare se pot depune online: e-mail: mcoltun@mail.ru. Telefon de contact: 022-55-04-43; 069273394.

Târgul va avea loc la 26 octombrie, între orele 11.00 - 17.00.

Sunt așteptați toți doritorii!

Mai multe detalii puteți afla și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Anna Casian-Musteață

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu